Bojana Žuraj

Bojana Žuraj

Bojana Žuraj

Bojana Žuraj
dipl. fizioterapevtka
Rojena sem 6. oktobra leta 1980 v Celju. Vse do svojega 18. leta sem živela v Sevnici, nakar me je pot popeljala v Ljubljano. Vpisala sem se na na Zdravstveno fakulteto, smer fizioterapija.
V času študija fizioterapije sem sprva kot študentka, kasneje nekaj let kot zaposlena, delala v Domu dva topola v Izoli, kjer se ukvarjajo z rehabilitacijo živčno-mišičnih bolnikov. Od tam me je popeljalo v Bolnišnico Sežana, kjer delam danes.
V tem času sem obiskovala različna izobraževanja in tečaje in si pridobila certifikate s področij: trigger point terapije, pilates vadbe, refleksne masaže stopal ter različnih tehnik v fizioterapiji.
Od nekdaj so mi govorili, da imam izrazit občutek za človeka, tega se počasi začenjam zavedati tudi sama. Zato mi je nekaj takega, kot je učenje o zavedanju telesa, drži in položaju, nekaj kar lahko dam drugim. Ljudje pozabljamo, da je v naši naravi, da se gibljemo. Današnja narava dela in stil življenja, ki ga živimo, žal tega ne vzpodbujata zadosti. Navadno nas telo samo opozori na to. Zato smo tukaj tisti, ki Vam z veseljem pomagamo na poti k zdravju in boljšemu počutju. Gibanje je naložba v kvalitetno življenje!
Ni komentarjev

Žal je komentiranje onemogočeno.