Lana Lorenzetti

Lana Lorenzetti

Lana Lorenzetti

Lana Lorenzetti
Učiteljica joge
Rojena 7.11.1989 v New Yorku, odraščala sem v Ljubljani, Atenah, Kairu in Londonu, a sedaj sem svojo srečo našla v Piranu.
Moje zanimanje za jogo se je pričelo proti koncu osnovne šole oziroma v začetku najstniških let, ko sem jo želela globje razumeti in se v njej “ najti”. V tem času sem se veliko zanimala tudi za različne alternativne metode zdravljenja in joga je bila odgovor na vse iskano.
Najprej sem jogo prakticirala občasno in se nisem poglobila v njen pomen. Ponudila mi je priložnost, da si vzamem čas zase in naredim nekaj za svoje dobro počutje.
Želja po dodatnem znanju joge in z njo povezane filozofije se je prorodila šele med mojo nosečnostjo in po porodu. Joga mi je dala vse, kar sem tedaj, v prostem času, ki je bil zelo omejen, najbolj potrebovala.
Prepričana v to, da bo joga postati sestavni del mojega življenja sem se odločila, da se dodatno izobrazim o tej vedi. Tako sem jeseni 2017 izbrala Sadhano, kjer je znanje o jogi prekipevalo, a še najbolj mi je bilo pri srcu to, da je bilo to znanje predano na zelo realen in ne-sektaški način.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.