Kako najboljše poskrbeti za svoje zdravje v času jeseni in se pripraviti na zimo

Kako najboljše poskrbeti za svoje zdravje v času jeseni in se pripraviti na zimo

bo tema prvega predavanja  z Mag dr. Petar Papugo, specialist akupunkture, prihodnji petek, 22.10.  ob 19.00 preko ZOOM aplikacije, ki nam bo omogočala interaktivno sodelovanje.

Predavatelj je “moj”  srčen, osebni zdravnik, veliki strokovnjak, doktor medicine in zdravnik kitajske medicine. Naj vam zapišem, kako me je življenjska pot pripeljala do njega…

Dr. Petra Papugo sem spoznala pred 20 leti, ko sem kot mamica dveh dojenčkov, po drugem porodu, hudo zbolela. 

Nikakor se nisem mogla sprijazniti, da bom “obsojena” na doživljenjsko terapijo in zato sem iskala novo možnost, da si povrnem zdravje in postanem krepka mamica svojim dvema malčkoma.

Pot iskanja me je pripeljala do Dr. Petra Papuge, ki mi je odprl nov pogled na zdravje in pomagal najti mojo pot SAMOZDRAVLJENJA, ki ji še danes sledim. Z velikim občutkom in spoštovanjem do svojega telesa. In z velikim navdušenjem, kako lahko s preprostimi  “rituali” ogromno prispevamo k lastnemu zdravju. Kako je pravzaprav predvsem od nas samih, našega načina življenja odvisno, ali bomo živeli polno  in vitalno življenje.

Kvalitetno, naravno dihanje, pravilna izbira lokalne, sezonske prehrane, redna telovadba, pitje zeliščnih čajev, dovolj spanja, gibanje v naravi  je le nekaj “navad”, ki sem jih, po svetovanju Dr. Papuge, takrat vključila v svoje življenje. Neverjetno, kako hitro se je začelo moje zdravstveno stanje izboljševati. V nekaj mesecih se je stanje moje ščitničnih hormonov normaliziralo in da sem ponovno polno zaživela in uživala v svoji materinski vlogi.

To je bil pravzaprav tudi moj prvi korak k SAMOSPOZNAVANJU. K spoznavanju ženske, kakršna sem,  v vsej svoji polni celovitosti…

Danes štejem Dr. Petar Papugo med moje največje učitelje, tudi zaupnike. Vsa ta leta vzdržujeva kontakt, k sreči bolj iz veselja do sodelovanja ali veselja do krajšega druženja in izmenjave mnenj.

V veliko veselje mi je, da sva se letos poleti dogovorila, da bo z nami vsemi delil svoje znanje in modrosti v obliki predavanj tudi v okviru našega programa #svobodagibanja.

Vabljeni v petek, 22.10. ob 19.00

Predavanje bo trajalo dobro uro, nato pa boste imeli priložnost vsa vaša konkretna vprašanja.

Cena predavanja: 15€ in se plača na račun B center d.o.o. SI56 1010 0003 5368 329  s pripisom: PAPUGA

Na podlagi plačila vam nato posredujem  link do naše spletne predavalnice.

Resnično sem navdušena, da bomo poslušali tako dragoceno znanje, naj vam za konec napišem še nekaj o našem predavatelju:

Mag. Petar Papuga, dr.med. je tudi zdravnik kitajske medicine.

Tradicionalna kitajska medicina (TKM) je edinstven sistem, ki vključuje nauk o diagnostiki, vzrokih, nastanku in poteku bolezni ter metodah, kako jih odpraviti. Najpogostejša in najbolj znana metoda je akupunktura, ostale – enakovredne metode pa so fitoterapija (zeliščarstvo), masaža (tuina masaža), dietoterapija (prehrana) ter Qi gong (telesna praksa). Vsem tem metodam je skupna naravna pot, s katero se spodbudi pravilno delovanje notranjih organov. TKM rešuje težave celostno, saj se posveča vzrokom, zaradi katerih je bolezen nastala (in ne samo simptomom).

Nazadnje pa lahko z vso iskrenostjo in gotovostjo zaključim, da je Dr. Petar Papuga veliki storokovnjak in zdravnik … še bolj pa ZDRAVNIK, ČLOVEK z velikim SRCEM.

In to je zame najbolj pomembno.

Več o njem  si lahko preberete ali prisluhnete kateremu od intervjujev na spletni strani daofa7@gmail.

Prijetno raziskovanje vam želim,

Barbara <3

PRIJAVA: 


    No Comments

    Post A Comment