Online vadba #Svobodagibanja

Časi, ki smo jim priča, zagotovo ne sodijo med lažje – in zato je toliko pomembneje, da poskrbimo zase

Z jesenjo se dnevi počasi krajšanjo in prebujamo se v hladnejša jutra – narava se pripravlja k zimskem počitku, da se bo lahko z novimi močmi in energijo spomladi pognala v razcvet. Tudi v online skupnosti #svobodagibanja sledimo ritmom narave tako z vadbo, kot tudi z rutinami in seveda našimi tedenskimi jedilniki. Narava je zakladnica modrosti, in če sledimo njenim ritmom, si lahko okrepimo zdravje, izboljšamo počutje in utrdimo imunski sistem.

Zato lepo vabljeni, da se nam pridružite k soustvarjanju naše skupnosti pod imenom – #SVOBODAGIBANJA , kjer poleg rednih vadb, kratkih vadbenih rutin,  tedenskih receptov ter zanimivh predavanj ustvarjamo skupnost  dobrega počutja!

Čas, ki ga namenimo sebi –  da poskrbimo za dovolj gibanja, zdravo prehrano in sprostitev, je investicija v naše zdravje in odlično počutje <3

 

Online program #SVOBODAGIBANJA 

Tedensko obsega:

  • vadbo po online urniku  pilatesa, joge in Top hrbtenice;
  • Jutranka   –  15 min vadba  – vsak ponedeljek in petek ob 7.00 –  za prebujanje vašega telesa in pripravo na začetek novega dne.
  • Službenka –  vsak torek in četrtek ob 12:00 – demonstracija preproste vaje, ki jo boste lahko večkrat uporabili za sprostitev napetih delov svojega telesa v službenem času. Diskretne, enostavne vaje, velik učinek um in telo.
  • Večerka – sreda ob 20.00 – 15 min sprostitvena tehnika telesa ali dihalna tehnika, s pomočjo katere se boste zazibali v miren in globok spanec.
  • Celovita –  petek ob 18.00 – 20 min  – zaključek tedna z gosti, strokovnjaki iz različnih področij, ki bodo pripravili kratko “predavanje” na temo zdravja in dobrega počutja, osebne rasti in vsakdanjega življenja. Ponudili nam bodo  dragocen uvid, tehniko za opolnomočenje, morda povedati zanimivo zgodbo.

 

…In dodatne vsebine:

  • TORKI na žlico.
   • Ideja je zrasla iz lanskega “postenja”, ko ste navdušeno pozdravili pobudo, da se 1x na teden postimo oz. “jemo” le tekočo hrano, v obliki sokov, smutijev in toplih juh. Telesu s tem ponudimo dragocen “počitek” in razbremenitev. To je tudi priložnost, da razmislimo koliko dejansko potrebujemo hrane in kakšen je naš način prehranjevanja.
   • Jejmo lokalno – sezonsko bo naša mantra – spodbujali vas bomo, da se hranimo v ritmih narave in našega okolja. Vsak teden se bomo posvetili enemu lokalnemu živilu, ga podrobneje predstavili, opisali kakšen zdrav recept in vas povabili, da z nami ustvarjate in delite svoje kuharske mojstrovine in umetnine.
  • JOGA NIDRA (60′) – 1 petek na mesec ; globoka tehnika sprostitve, s katero bomo prispevali k učinkoviti razelektritvi uma in telesa ter odslovili vse zatohle programe, okorela prepričanja in nedelujoče vzorce.
  • OSTALI “DRAGULJČKI” ZA PROSTI ČAS – v katerem si bomo izmenjevali ideje o dobrih – motivacijskih filmih, knjigah in ostalih pozitivnih vsebinah.

 

Prijavite se z elektronskim sporočilom na info@bcenter.si.

Ob tem navedite kateri paket izbirate:

 • Mesečni paket  – 55 € na mesec
 • Semestrska karta (5 mesecev) – 233 € (prvi semester: 6.9.2021 – 31.1.2022; drugi semester: 1.2.2022 – 30.6.2022)
 • Sezonska karta  (10 mesecev) – 422 € (traja od 6.9.2021 do 30.6.2022)
 • Letna karta (12 mesecev) – 466 € (traja od 6.9.2021 do  26.8.2022 )

Plačilo se izvrši na:  B CENTER d.o.o. SI56 1010 0003 5368 329, Banka Intesa Sanpaolo, s pripisom:  Ime in Priimek + online vadba

Vsi posnetki vadbe tekočekga tedna so na voljo od ponedeljka  do vključno nedelje.

 

Kako poteka online vadba?

Ob prejetju vaše prijave in plačila vam bomo poslali povezavo v zaprto FB skupino #SVOBODAGIBANJA. Vadba poteka preko FB live sistema in zato potrebujete FB račun. V kolikor pri registraciji FB računa potrebujete pomoč, nas pokličite in bomo pomagali <3

Vsi, ki ste v skupino že vključeni, nam svojo namero o nadaljevanju potrdite na info@bcenter.si – s pripisom paketa, ki ga izbirate, na podlagi katerega vam bomo poslali nov račun.

Vabljeni k soustvarjanu vsebin, veseli bomo vseh predlogov in želja.