Online vadba #Svobodagibanja

Tudi v teh, zelo posebnih časih, SKUPAJ, na Online vadbi #Svobodagibanja!

 

Časi, ki smo jim priča, zagotovo ne sodijo med lažje – in zato je toliko pomembneje, da poskrbimo zase, da se zgibamo, spravimo v tek svoje endorfinčke ter tako vpeljemo zdrave navade, poskrbimo za sprostitev nakopičenih napetosti in vzpostavitev prijetnega notranjega vzdušja. Organizem nam bo hvaležen in nas za naš trud nagradil s trdnim zdravjem in čudovitim počutjem.

 

Krajši dnevi, zimsko jesensko vreme nas vabijo k upočasnitvi, sproščanju in potovanju vase, k notranjemu ognjišču. Zato je naša  vadba v teh mesecih posvečena globokim mišicam in krepitvi naše hiše moči z ozaveščenim, počasnejšim gibanjem.

 

Z velikim  veseljem vam predstavljamo NOV – še bogatejši online program – #SVOBODAGIBANJA ; poleg rednih vadb smo dodali obilico novosti, s katerimi razširjamo spekter vadb na področje celovitega dobrega počutja!

 

Glavna lastnost programa: soustvarjamo ga vsi skupaj, z namenom,  da se v teh časih podpremo in  ponudimo kakovostne vsebine, ki vam bodo v veselje, razvedrilo, zadovoljstvo in pripomogle k odličnemu počutju!

 

Od ponedeljka, 2.11. bomo tako v posameznem tednu 13 vadbenim uram pilatesa, joge in vadbe Top hrbtenice  dodali še:

  • Pozdrav novemu tednu – ob 6.55 s hvaležnostjo, prizemljevanjem in ozaveščanjem lastne moči.
  • Jutranka   –  15 min vadba  – vsak ponedeljek, sreda in petek ob 7.00 –  za prebujanje vašega telesa in pripravo na začetek novega dne.
  • Službenka –  vsak torek in četrtek ob 7. 45 – demonstracija 1 preproste vaje, ki jo boste lahko večkrat uporabili za sprostitev napetih delov svojega telesa v službenem času. Diskretne, enostavne vaje, velik učinek um in telo.
  • Večerka – sreda ob 20.00 – 15 min sprostitvena tehnika telesa ali dihalna tehnika, s pomočjo katere se boste zazibali v miren in globok spanec.
  • Celovita –  petek ob 18.00 – 20 min  – zaključek tedna z gosti, strokovnjaki iz različnih področij, ki bodo pripravili kratko “predavanje” na temo zdravja in dobrega počutja, osebne rasti in vsakdanjega življenja. Ponudili nam bodo  dragocen uvid, tehniko za opolnomočenje, morda povedati zanimivo zgodbo.
 • Dodatne vsebine:
  • TORKI na žlico.
   • Ideja je zrasla iz lanskega “postenja”, ko ste navdušeno pozdravili pobudo, da se 1x na teden postimo oz. “jemo” le tekočo hrano, v obliki sokov, smutijev in toplih juh. Telesu s tem ponudimo dragocen “počitek” in razbremenitev. To je tudi priložnost, da razmislimo koliko dejansko potrebujemo hrane in kakšen je naš način prehranjevanja.
   • Jejmo lokalno – sezonsko bo naša mantra – spodbujali vas bomo, da se hranimo v ritmih narave in našega okolja. Vsak teden se bomo posvetili enemu lokalnemu živilu, ga podrobneje predstavili, opisali kakšen zdrav recept in vas povabili, da z nami ustvarjate in delite svoje kuharske mojstrovine in umetnine.
  • JOGA NIDRA (60′) – 1 petek na mesec ; globoka tehnika sprostitve, s katero bomo prispevali k učinkoviti razelektritvi uma in telesa ter odslovili vse zatohle programe, okorela prepričanja in nedelujoče vzorce.
  • OSTALI “DRAGULJČKI” ZA PROSTI ČAS – v katerem si bomo izmenjevali ideje o dobrih – motivacijskih filmih, knjigah in ostalih pozitivnih vsebinah.


Začetek novega programa ONLINE #SVOBODAGIBANJA: v ponedeljek, 2.11.2020

Prijavite se z elektronskim sporočilom na info@bcenter.si.
Ob tem navedite kateri paket izbirate:

 • Mesečni paket  – 50€ na mesec
 • 3,5 mesečni paket – 150€  (od 2.11.2020 do 14.2.2021) – 25€ popusta 😉

Plačilo se izvrši na:  B CENTER d.o.o. SI56 1010 0003 5368 329, Banka Intesa Sanpaolo, s pripisom:  Ime in Priimek + online vadba

Vsi posnetki vadbe tekočekga tedna so na voljo od ponedeljka  do vključno nedelje.

Ne spreglejte: vsi ki ste že delno ali v celoti plačali vadnino za semester ali sezono – imate ONLINE vadbo krito.Ob prejetju vaše prijave in plačila vam bomo poslali povezavo v zaprto FB skupino #SVOBODAGIBANJA, kot smo preimenovali že obstoječo skupino B center – nadomeščanje. Vadba poteka preko FB live sistema in je nujno imeti ustvarjen FB račun. V kolikor pri registraciji FB računa potrebujete pomoč, nas pokličite in bomo pomagali <3

Vsi, ki ste v skupino že vključeni, nam svojo namero o nadaljevanju potrdite na info@bcenter.si – s pripisom paketa, ki ga izbirate, na podlagi katerega vam bomo poslali nov račun.

Vabljeni k soustvarjanu vsebin, veseli bomo vseh predlogov in želja.