Najem prostorov

Koper

Ul.15.maja 2b, Koper (nasproti trgovine Agraria)

Prostori B centra se nahajajo v Kopru, Ulica 15. maja 2b, v prvem nadstropju, nasproti trgovine Agraria.

Leta 2017 na novo urejeni prostori v skupni izmeri 105 m2 so zračni, svetli in klimatizirani. Nudimo dvorano velikosti 65 m2, dnevni kotiček, garderoba in sanitarije, pisarna in prostor za terapije ter masaže. Prostor je odličen za različne oblike skupinskih dejavnosti in vadb (plesi, delavnice, tečaji, predavanja, predstavitve ipd).

V prostoru se nahaja tudi prijetna in sončna pisarna, 9 m2, primerna za mirno dejavnost, pogovore in posvetovanja. Pisarno je možno prevzeti v najem tudi za daljši čas.

Omogočamo ugoden najem za večkratne ali enkratne dogodke oz. najem določenih prostih terminov čez vse leto. Na razpolago so vam tudi naši pripomočki, za 12 oseb kot so: AIREX blazine, velike in male žoge, uteži, manšete, trakovi, obročki in ostalo.

Za več informacij in ogled prostora lahko pokličete na GSM: 041/662-463 (Barbara Grzetič) ali pišete na na e-mail: info@bcenter.si.

Cena uporabnine za vadbeni prostora s souporabo sanitarij, garderobe, dnevnega prostora: 25 €/h – oz. po dogovoru za daljše obdobje. K dogovorjeni ceni se obračuna še 22% DDV.
Cena uporabnine za pisarno s souporabo sanitarij, garderobe, dnevnega prostora: 12 €/h, oz. po dogovoru za daljše obdobje. K dogovorjeni ceni se obračuna še 22% DDV.