Najem prostorov

Koper

Ul.15.maja 2b, Koper (nasproti trgovine Agraria)

Prostori B centra se nahajajo v Kopru, Ulica 15. maja 2b, v prvem nadstropju, nasproti trgovine Agraria.

Leta 2017 na novo urejeni prostori v skupni izmeri 105 m2 so zračni, svetli in klimatizirani. Nudimo dvorano velikosti 65 m2, dnevni kotiček, garderoba in sanitarije, pisarna in prostor za terapije ter masaže. Prostor je odličen za različne oblike skupinskih dejavnosti in vadb (plesi, delavnice, tečaji, predavanja, predstavitve ipd).

V prostoru se nahaja tudi prijetna in sončna pisarna, 9 m2, primerna za mirno dejavnost, pogovore in posvetovanja. Pisarno je možno prevzeti v najem tudi za daljši čas.

Omogočamo ugoden najem za večkratne ali enkratne dogodke oz. najem določenih prostih terminov čez vse leto. Na razpolago so vam tudi naši pripomočki, za 12 oseb kot so: AIREX blazine, velike in male žoge, uteži, manšete, trakovi, obročki in ostalo.

Za več informacij in ogled prostora lahko pokličete na GSM: 041/662-463 (Barbara Grzetič) ali pišete na na e-mail: bcenter@siol.net.

Cena uporabnine za vadbeni prostora s souporabo sanitarij, garderobe, dnevnega prostora: 20 €/h (60 min) oz. po dogovoru za več kot 5 ur ali dalje obdobje.
Cena uporabnine za pisarno s souporabo sanitarij, garderobe, dnevnega prostora: 10 €/h, oz. po dogovoru za daljše obdobje.

Najem prostorov – Izola

Ul.15.maja 2b, Koper (nasproti trgovine Agraria)

Prostori Bcentra se nahajajo v Izoli, Obrtna ulica 11. Leta 2010 prenovljeni prostori v skupni izmeri 95 m2 so zračni, svetli in klimatizirani. Nudimo dvorano pravokotne oblike velikosti 70 m2 , ostalo so garderoba in sanitarije. Prostor je odličen za različne oblike skupinskih dejavnosti in vadb (plesi, delavnice, tečaji, predavanja, predstavitve ipd).

Omogočamo ugoden najem za večkratne ali enkratne dogodke oz. najem določenih prostih terminov čez vse leto. Na razpolago so vam tudi naši pripomočki, za 20 oseb kot so: AIREX blazine, velike in male žoge, uteži, manšete, trakovi, obročki in ostalo. V Bcentru je možna tudi nočitev (v spalkah, na blazinah) oz. po dogovoru lahko nudimo pomoč pri organizaciji zunanjih nočitev. Prav tako se lahko dogovorimo za organizacijo morebitnih izletov v bližnje kraje, z barko ipd.

Za več informacij in ogled prostora lahko pokličete na GSM: 041/662-463 (Barbara Grzetič) ali pišete na na e-mail: bcenter@siol.net.

Cena najema: 15 €/h (60 min)
Cene najema za več ur, dni… po dogovoru.