Poletna sezona v Bcentru

“Poletje v Tebi”

Vabljene k vpisu v poletno vadbo “Poletje v tebi” – združuje vaje za lahkotnost, sproščenost, pretočnost in gibčnost!

Ta celovit program obsega pilates ob sončnem vzhodu in zahodu, jogo ter vaje za zdravo hrbtenico, vse z namenom, da se počutite lahkotno, sproščeno in obenem negujete svoje telo:

 • Ob sončnem vzhodu in zahodu boste skozi serijo pilates vaj, ki bodo okrepile vaše mišice, izboljšale držo in povečale prožnost. Občutile boste, kako se vaše telo prebuja ob jutranjih žarkih ali umirja ob toplih barvah sončnega zahoda.
 • Joga vas bo popeljala v globoko sprostitev in vzpostavila povezavo z dihanjem, kar bo prispevalo k boljšemu počutju in zmanjšanju stresa.
 • Posebna pozornost pa bo namenjena tudi zdravi hrbtenici, saj bomo skozi vaje izboljšali moč jedra, okrepili mišice hrbta ter izboljšali gibljivost.

Vabimo vas, da se nam pridružite v tej čudoviti vadbeni izkušnji, ki združuje telo, um in duha. Uživale boste v blagodejnem soncu, ob čutnih gibih razvijale svojo (notranjo) moč , medtem ko boste krepili svoje telo in duha. Negujte vitalnost, gibljivost ter zdravo hrbtenico medtem ko se sproščate in preživljate čas v odlični družbi.

S “Poletjem v tebi” boste ponovno odkrile svojo notranjo lahkotnost in užitek v vadbi. Dovolite si, da se poletje razcveti v vas!

Paket obsega:

 • julij: vadba po urniku v živo (+ na voljo bodo tudi posnetki teh vadb)
 • avgust:  online posnetki  v FB skupini, da lahko vadite kjerkoli in kadarkoli ter tako poskrbite zase tudi v dopustniških  dneh <3

BONUSI

 • Poletnik 2023 – vodič za lahkotnost v letošnjem poletju
 • Tedenski planerček prehrane (v pdf-u, da ga lahko natisnete)
 • Najdi radost v majhni stvareh (priročnik v pdf-ju za polne in zadovoljne poletne dni)

CENA: 68 EUR

Prijava in vse dodatne informacije – klik na gumb ali po e-mailu: info@bcenter.si

Se vidimo <3

Začenjamo prvi torek v tednu julija!

Poletna vadba se izvaja v živo v mesecu juliju, v mesecu avgustu pa bodo na voljo vadbeni posnetki v FB skupini.

Cena: 68 EUR

Prijava in vse dodatne informacije – klik na gumb ali po e-mailu: info@bcenter.si

Mnenja

Preveri, kako smo pomagali preteklim udeležencem tega programa

Potek

Kako poteka program Pilates vadba?
qode-np-item
1

INDIVIDUALNI RAZGOVOR IN SVETOVANJE

qode-np-item
2

IZBIRA PROGRAMA: pilates tradicionalni, pilates z rekviziti, aero flow pilates

qode-np-item
3

POTEK VADBE: individualni program, navodila za vadbo doma, skupinska vadba

Cenik

Izbirate lahko med različnimi paketi vadbe.
Semestrska karta
Vadba 1x tedensko:
$120 EUR
Vadba 2x tedensko:
$195 EUR
UGODNO! September + vadba 2x tedensko
$220 EUR
Vadba 3x tedensko:
$230 EUR
Plačilo možno na dva obroka
$
Sezonska karta
Vadba 1x tedensko:
$230 EUR
Vadba 2x tedensko:
$365 EUR
UGODNO! September + vadba 2x tedensko
$385 EUR
Vadba 3x tedensko:
$430 EUR
Vadba - neomejeno
$560 EUR
Plačilo možno v 3 obrokih
$
Mesečna karta
Vadba 1x tedensko:
$30 EUR
Vadba 2x tedensko:
$50 EUR
Vadba 3x tedensko:
$60 EUR
Vadnina - mesec september
$45 EUR
Enkratni obisk
1 obisk
$13 EUR
Individualna vadba 1:1
60min
$40 EUR
Individualna vadba 1:1 na vaši lokaciji
60min
$50 EUR + stroški (kilometrina, parkirnina...)

Na mesečne karte velja 10% popusta za brezposelne, upokojence in študente. Na semestrske in sezonske karte ne velja popust, saj je cena že znižana. Če ste se znašli v finančnih težavah, pa bi vseeno radi vadili, nas kontaktirajte in se bomo dogovorili za popust.

Prijavi se

Pošlji nam svoje podatke, katero vadbo in kdaj bi jo želel/a obiskovati  O pilatesu

  Pilates trening poteka po Pilates principih, med katerimi je eden najpomembnejših osrediščenje na “hišo moči” oz. t.i. Power house. S tem izrazom je Joseph Pilates poimenoval sredino telesa med medenico in prsnim košem. Power house sestavljajo: trebušne mišice, vzravnalke hrbtenice, diafragma, mišice medenčnega dna in upogibalke in iztegovalke kolka.
Te mišice podpirajo hrbtenico, notranje organe in omogočajo pravilno telesno držo, zato je njihova krepitev vitalnega pomena. Gibanje iz “centra navzven” je tudi bistvena razlika med Pilates vadbo in ostalimi tehnikami.

  Joseph H. Pilates je svojo metodo poimenoval KONTROLOGIJA – CONTROLOGY: “Kontrologija je znanost in umetnost koordiniranega razvoja telesa-razuma-duha (body-min-spirit) skozi naravna gibanja pod strogo kontrolo želje. Gibanja v kontrologiji so oblikovana tako, da aktivirajo prav vsako mišično vlakno v telesu.”

  pilates
  • izboljšanje telesne drže
  • krepitev mišičnega sistema, predvsem trebušnih in hrbtnih mišic
  • povezavo med telesom in dušo
  • pomaga pri bolečinah v hrbtenici
  • poveča mentalno koncentracijo in odgovornost do telesa
  • izboljša kontrolo telesa
  • krepiti globoke mišice
  • izboljša gibljivost v vseh sklepih
  • izboljša ravnotežje in koordinacijo
  • privzgaja zavestno Pilates-tridimenzionalno dihanje
  • usklajuje gibanje in dihanje
  • sprošča

  Iznajditelj Pilates vadbe je Joseph Hubertus Pilates,ki je bil rojen leta 1880 v Dusseldorfu, v Nemčiji. Rodil se je kot bolehen otrok, ki je bil za svojo starost premajhen ter je bolehal za astmo in bronhitisom. Imel pa je močno voljo, da svoje sposobnosti izboljša. Treniral je različne športne zvrsti: boks, plavanje, jogo. Leta 1912 se je preselil v Anglijo, kjer se je zaposlil kot boksar, akrobat in trener samoobrambe. Med 1. svetovno vojno so ga kot tujca poslali v internacijsko taborišče. Kot izobražen zdravstveni strežnik je začel trenirati bolne soujetnike. Združil je izkušenje vseh športnih zvrsti, ki jih je obvladal, ter oblikoval svojevrsten trening. Za dodatno obremenitev je uporabljal posteljne vzmeti, ki jih je pritrdil na steno. To je bil tudi začetek “reformer treninga“. Na podlagi njegove metode so pacienti zelo hitro napredovali in izboljšali svoje zdravstveno stanje.

   

  Po koncu 1. svetovne vojne se je Pilates za kratek čas vrnil v Nemčijo in se zaradi takratnih političnih razmer odselil v Ameriko. Na poti je spoznal svojo ženo Klaro, ravno tako medicinsko sestro. Skupaj sta v stavbi New York City Ballet odprla svoj prvi Pilates studio, ki obstaja še danes. Pilates je s svojo revolucionarno metodo rehabilitiral številne plesalce in jih s tem obvaroval pred koncem kariere. V svojem studiju je deloval do leta 1960. Po njegovi smrti leta 1967, pa je njegovo delo nadaljevala Clara. Kasneje je le-ta predala izkušnje in znanje svojim učencem, ki so razširili Pilates trening širom po svetu. Pri nas se je začel pojavljati okrog leta 1990 in se uvrstil med najbolj priljubljene in učinkovite tipe skupinskih in individualnih vadb.

  Pilates
  pilates