Miran Molk

Miran Molk

Miran Molk

Miran Molk
Vaditelj joge
Rojen sem leta 1963 v Kopru, od vsega začetka pa živim v Izoli. Po končani osnovni šoli sem v Ljubljani končal Šolo za oblikovanje in fotografijo – smer grafično oblikovanje. Zanimala me je glasba in človeški notranji potencial. Leta 1987 sem obiskoval predavanja in delavnice o bioenergiji, radiesteziji. Opravil sem tečaj za Transcendentalno Meditacijo v Kopru. Po rednem prakticiranju TM sem se udeležil štirinajst dnevnega intenzivnega seminarja Vede o ustvarjalni inteligenci. Vodila sta Primož in Barbara Škoberne, vsebino pa je pripravil Maharishi Mahesh Yogi.
Leta 1990 sem se vključil v društvo Joga v vsakdanjem življenju Koper. Obiskoval sem razna jogijska predavanja in delavnice pod vodstvom učitelja Paramhans Swami Maheshwaranande. Še posebej sem bil navdušen na seminarjih z Swami Chidanandom (Slobodan Miličević) iz Novega Sada. Vseskozi sem se zavedal da je pomembna vsakodnevna praksa, ker s tem razvijamo sebe, vplivamo na dnevne aktivnosti in okolje. Od leta 1995 sem aktivno poučeval vadbo joge po sistemu Joge v vsakdanjem življenju. Z letom 2011 pa nadaljujem samostojno pot poučevanja kot rezultat bogatih izkušenj.
V današnjem tempu življenja potrebujemo znanje in prakso, da lahko poskrbimo z enostavnimi vajami za svoje telo, počutje, dih in notranji mir. To nam ponuja vadba jog
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.