Ayurveda predavanje in individualna svetovanja

Ayurveda individualna svetovanja

Ayurveda predavanje in individualna svetovanja

V petek, 16.11. ob 17.00 vljudno vabljeni v B center Koper na predavanje in osebna svetovanja z zdravnikom Ayurvede Dr.Vishnu Prasad.

Ayurveda je najstarejši sistem medicine na svetu, ki nam pomaga, da živimo bolj zdravo in zadovoljno življenje.

Predaval bo izkušen in kvalificiran ajurvedski zdravnik, dr. Vishnu Prasad, ki je študij ajurvede je opravil na Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research v Bangaloru, kjer se je izvežbal tudi za pulzno diagnostiko. Dr. Vishnu Prasad je prilagodljiv, vesten in entuziastičen zdravnik z zelo profesionalnim pristopom. Zadnjih 18 let deluje tudi kot prostovoljec v organizaciji The Art of Living, ukvarja se z jogo in izvaja dihalno tehniko Sudarshan Kriya.

Na predavanju nam bo predstavil korenine in osnove Ajurvede ter prikazal glavne smernice zdravljenja po Ajurvedi, kot so pravilna prehrana, ajurvedske terapije in dihalne vaje. Govoril bo tudi o načelih, ki nam pomagajo ohranjati zdravje in povrnejo izgubljeno ravnovesje. S prepoznavanjem naravnih zakonitosti lahko sami uravnotežimo svoje telo, um in čustva, živimo življenje bolj zdravo in se bolje počutimo.

Predavanje bo v angleščini s prevodom v slovenščino.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da se predhodno prijavite na 030 313 395.

Organizator predavanja je Shankara Slovenija d.o.o., ki v Sloveniji že mnogo let širi znanje o Ayurvedi in zdravem načinu življenja.

B.A.M.S. Vishnu Prasad izvaja tudi osebna ajurvedska svetovanja. Za naročanje pokličite na 030 294 066.

Ayurveda – znanost življenja

Ker moderna medicina le s težavo dohaja vse bolezni in obolenja, ki nastajajo kot posledica čedalje bolj nenaravnega načina življenja, je ajurveda vedno bolj popularna tudi v naših logih.

Sama beseda ajurveda je skovanka iz dveh besed v sanskrtu. Prva je beseda ‘ayus’, ki pomeni ‘življenje’ in se nanaša na naravno in uravnoteženo delovanje človeškega organizma. Besedo ‘veda’ pa bi po naše najbrž najbolje prevedli kar z ‘veda’, ali pak nemara ‘znanost’.

Ajurveda torej dobesedno pomeni “veda o življenju”, “znanost življenja”.

Ayurvedsa svetovanja potekajo v B centru Koper 1 x mesečno. Za rezervacijo termina pokličite na 030 294 066.

Več o tem lahko preberete na povezavi www.srisriayurveda.si

 

No Comments

Post A Comment