Delavnica iz Zdravilne Evritmije

Delavnica iz Zdravilne Evritmije

vabljeni v soboto, 15. oktobra na 6-urno delavnico z naslovom: Prilagodljivost za spremembe skozi umetnost Zdravilne Evritmije.

Kjerkoli smo, vedno smo v odnosu s soljudmi. Iz odnosov ne odstopiti, lahko pa jih negujemo in spreminjamo. Evritmija je orodje, ki polje odnosov osvetli. S pomočjo vaj samostojno pridemo do vzvodom, ki nam v vsakdanjem življenju pomagajo vzpostavljati kvalitetnejše odnose samim s seboj in z drugimi.

Zelo priporočam. Na dnu vabila si preberite mojo izkušnjo.

Urnik: od 9.00 do 12.00 in od 13.00 do 16.00

Cena: 40€ in se plača na TRR B center d.o.o. SI56 1010 0003 5368 329, s pripisom: Evritmija. Rok plačila:  do četrtka, 13.10.2022. V ceni je všteta tudi sadna malica, čaj in kava.

Delavnico vodi: Mag. Primož Kočar je edini uradno certificirano usposobljen izvajalec delavnic iz metode “Zdravilna Evritmija” v Sloveniji. Poleg zaključenega formalnega študija se je na tem področju od leta 2008 izobraževal na »Instituut voor Eurythmie in Werkgebieden« (Den Haag, NL), pod neposrednim mentorstvom gospe Annemarie Ehrlich, ki je izumiteljica metode. V letu 2013 je na omenjenem inštitutu izobraževanje uspešno zaključil. Na Dunaju se je pod mentorstvom Gerharda Webra na področju »Umetnost zdravilne evritmije« usposobil tudi kot terapevt (2015 – 2022).

MOJA IZKUŠNJA

Z Zdravilno Evritmijo sem se srečala konec avgusta. Že nekaj let se namreč poglabljam v bogato dediščino Rudolfa Steinerja, med drugim “očeta Biodinamike in Waldorfske pedagogike. Več si lahko o tem izjemnem človeku preberete v mnogih člankih, kot na primer na preprostem, sensinem – povezava 

Njegova bogata zakladnica znanj me zelo navdušuje, saj se med drugim izvira iz Narave, njenih zakonitosti in ciklov ter sožitja človeka z njo. 

Z zdravilno evritmijo sem se srečala ravno v času globokega žalovanja in prav Vaja za srce je bila tista, s katero sem se najprej srečala. Takoj sem občutila prijetne in pomirjajoče učinke vaje, ki  nekoliko spominja na bolj znani Tai chi; mehka, fluidna, energetska gibanja, ki izhajajo iz občutenega giba vsakega dela telesa, kar sproži energetski pretok v našem telesu, ki naše telo oživi ter sprosti. 

Na seminarju sem se povezala z ostalimi udeleženci seminarja, zdravniki, psihologi, terapevti iz cele Evrope, ki so mi razodeli neverjetne zgodbe “uspeha” pri zdravljenju različnih blažjih pa tudi najtežjih bolezni. Metoda me je tako prevzela, da sem se odločila za 4 letni študij na Dunaju in kot vedno… želim z vsemi vami deliti tisto, kar me na svoji poti Avtentičnosti in opolnomočenja navdušuje in vodi po korakih naprej – k Sebi. 

Presrečna sem, da bodo delavnice Umetnosti zdravilne Evritmije potekale v B centru in komaj čakam na vsa nova spoznanja in znanja. 

Vabljeni na prvem srečanju in sicer:

  • to soboto, 15.10. od 9-12 in 13-16 za vse tiste, ki se z metodo še niste srečali – za začetnike 
  • v nedeljo, 16.10 od 8-10 na delavnico ponavljanja za tiste, ki ste se že udeležili katero izmed Primoževih delavnic. Prispevek za krajšo, nadaljevalno 2-urno delavnico znaša: 15€ in se plača na pred pričetkom delavnice, v gotovini.
No Comments

Post A Comment