Dobrodelni koncert za Crisa in njegove prijatelje

Dobrodelni koncert za Crisa in njegove prijatelje

? v petek 11.10. ob 20.00,
?v čudovito akustični cerkvici Marije Alietske, na Manziolijevem trgu (v Izoli).

……..

Bil je petek, v drugi polovici septembra, ko je bil v Izoli, v cerkvi na Manziolijevem trgu, glasbeni koncert Elvisa Šahbasa. Nisem ga prav dobro poznala, a nekako sem čutila, da se pripravlja izvrstna glasbena poslastica. ?

Koncerta nisem utegnila obiskati, saj se je dogodek sovpadal z zaključkom delovnega tedna. Sem pa se isti večer odpravila na sprehod, in kljub temu, da je bilo koncerta že zdavnaj konec, me je radovednost gnala proti cerkvenim vratom. ?

Na moje veliko presenečenje je Elvis Šahbaz, skupaj z najožjimi domačimi in snemalci, v cerkvi še vedo izvabljal čudovite zvoke iz svoje čarobne kitare. ?

Zvoki strun so me v trenutku prevzeli in koža se mi je naježila. Naslednjič ne zamudim koncerta, sem si obljubila.. Ali ga kar organiziram ob kakšni posebni priložnosti..?

Čez manj kot 10 dni se je ta priložnost že pokazala. Pojavil se je KRIS in njegova zgodba.?

Pri sebi sem tuhtala, na kakšen način lahko ponudim pomoč. In rešitev sem našla naslednje jutro, še preden je sonce vstalo. Pred svitom sem pisala njegovi ženi Karmen, ki se je z navdušenjem odzvala. Ideje so dobile krila, ob skupni kavici pa tudi dejansko zaživele. ?

Vodil nas je višji namen pomagati, storiti najboljše. ?

Vabljeni ste vsi, da se družimo na prijetnem glasbenem večeru s posebnim (dobrim) namenom in ob čudovitih zvokih elvisove kitare združimo svoje moči v srčnosti in hvaležnosti.

Vstopnine NI. Pred vhodom bomo zbirali prostovoljne donacije; naj vsak prispeva po svojem občutku in možnostih. Zbrana sredstva bova z Elvisom v imenu vseh donirala društvu Palčica pomagalčica.

Skupaj lahko tudi z majhnim dejanjem veliko prispevamo. ?

K sreči. K zdravju. Dostojnejšem življenju otrok in njihovih staršev. ❤

No Comments

Post A Comment