Meditacija Čiščenje negativnih energij

Meditacija Čiščenje negativnih energij

Meditacija Čiščenje negativnih energij

V soboto, 3.3. ob 18. uri  Klarisa Glavina Prebil vabi takole:

Naše življenje poteka na telesni, umski ter duhovni ravni, zato je potrebno uskladiti energije na vseh ravneh, saj vsakodnevni stresi in težave izčrpavajo vaše energijske centre.

Vsak dan od nas zahteva veliko energije in dejanj. In vsakdo se tako srečuje z negativnostmi – sem spadajo negativne miselne projekcije drugih (zavist, ljubosumje, obrekovanje, jeza, sovraštvo, poniževanje, kritiziranje, itd.). Ampak to ni nujno, da je oseba, ki jo poznamo….to se nam lahko dogaja v prometu, trgovini, zdravniku, v službi. Te energije so nižjega izvora in dobesedno nas črpajo, utrujajo in vlečejo k tlom.

Hja…..počutimo se kot copate. Dejstvo je, da naša podzavest potrebuje kar 21 dni, da se reprogramira, da se očisti in napolni s pozitivnim.

Sestavila sem zelo prijetno in umirjeno meditacijo, ki vam bo pomagala odpraviti vse negativne občutke in misli, narediti prostor za prijetnejše in koristnejše in vas napolnila z energijo. Naše fizično telo potrebuje počitek, ravnotako ga potrebuje tudi naša duša. In kot je rekreacija pomembna za fizično telo, je meditacija izredno pomembna za astralno telo.

Očistite telo, um in srce vsega kar ne potrebujete več…

Energijska izmenjava : 20 Eur

Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com
Meditacija je primerna tudi za popolne začetnike.
S seboj prinesite blazinico za glavo (v kolikor bi jo potrebovali). Tudi steklenička vode je dobrodošla

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.