Meditacija odpuščanja

Meditacija odpuščanja

Meditacija odpuščanja

v soboto, 3. februarja ob 19.00 v B center IZOLA s Klariso Glavina.

Odpuščanje je vstopnica za osebno svobodo. Kajti odpustiti sočloveku, ki nas je prizadel ni altruistično dejanje ampak je blagoslov za našo dušo – velikokrat je lažje živeti v nevednosti in obsojanju drugih, kot pa kaj narediti za to.
Odpuščanje je preces, ki traja in se ne da narediti iz danes na jutri. Meditacija pa je orodje, ki nas korak za korakom pripravi, da se resnično soočimo s težavo in da na lahkoten način pričnemo zdravljenje.

December je bil mesec, ki nam je ponudil možnost, da se na novo leto porodimo na novo – januarja pa lahko zavestno skreiramo svojo prihodnost. Odpuščanje ter sprejmanje sebe in drugih je ključno za ohranjanje ravnovesja in miru v sebi, kar je izhodišče za dvig na višji nivo zavedanja, višje vibracije.

Mesec februar pa je mesec, ko se vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti. Ti vam bodo služili kot »ogledala«, pokazali vam bodo vzorce iz preteklosti, ki ste jih ali jih še niste prelomili..ali se jih znebili.

Ali res potrebujete to? Naredite prvi korak k srečnejšemu življenju…. Zdaj boste lahko izkoristili globje sprejemanje in sočutje do lastnega JAZa, da naredite prvi korak… pustite stare dele sebe in greste NAPREJ. Poglabljali se boste vase in doumeli, da želite v življenju več… Veliko se boste ukvarjali z opuščanjem omejujočih potreb lastnega ega. Prav ego, pa bo odigral veliko vlogo pri odnosih, ki niso zrastli na vrednotah enakopravnosti.

Vsak udeleženec meditacije prejme tudi darilo: svečo »odpuščanja« z namenom, da vas bo ob prižiganju doma še dodatno podprla in poglobila proces odpuščanja, sprejemanja, ki vas posledično vodi do popolnega notranjega miru.
12xobjem

Energijska izmenjava : 20 Eur
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com (Klarisa)
Meditacija je primerna tudi za popolne začetnike.
S seboj prinesite blazinico za glavo (v kolikor bi jo potrebovali). Tudi steklenička vode je dobrodošla.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.