Plavalni tečaj – začetek v petek, 10.1. ob 8.30

Plavalni tečaj – začetek v petek, 10.1. ob 8.30

V zadnjem času se je pojavila pobuda, da organiziram plavalni tečaj. Priznani trener Matjaž Markič je z veseljem sprejel mojo prošnjo. Zato vas vabim, da se že danes prijavite na tečaj, ki bo potekal vsak petek, od 8.30 do 9.30.

Prvo lekcijo bomo prejeli v petek, 10.1.2020.

Tečaj bo organiziran za začetnike in tudi za nadaljevalce.

S seboj potrebuješ:

 • dobra vodna očala
 • kopalke (športne)
 • plavalno čepico

Cena tečaja: 35€ za 4x/mesec (in se plača na prvem treningu trenerju)

V kolikor želiš obiskovati tečaj v popoldansko/večernem času mi javi. Trener ima po posameznih (že obstoječih) skupinah na razpolago še nekaj prostih mest.

Prijava (obvezna) in rezervacija mesta v skupini:  V nadaljevanju pa pišem še o tem, kaj zame pomeni plavanje 😉

   

  Kako pozitivno vpliva name plavanje sem ugotovila že davno. Odkar sem si privoščila nekaj individualnih ur z odličnim (in krasno lepim) trenerjem Matjažem Markičem, pa je le-to postalo pravi užitek.

  Neskončno se veselim poletja, ko lahko s plavanjem svoje telo mehko raztegnem in krepim vsak dan. In ob enem uživam ob opazovanju morskega živeža. Poletne užitke nadaljujem tudi med letom. Plavanje si 1x tedensko podarim med dopoldanskimi in popoldanskimi vadbami, v času pavze.. Božansko…

  Bazen je dopoldan prazen, proga na razpolago samo zame, voda prijetno ogreta.. Sicer imam nekaj pripomb glede samega, na novo odprtega bazenskega kompleksa, a se s tem raje ne ukvarjam.. Raje se pred kosilom prepuščam vodi, se z njo zlijem, spustim mišično in drugo utrujenost, ki se je med tednom nabrala.. in uživam kot prva sladkovodna riba 😉

  Menim, da je polnjenje baterij potrebno tudi v času delavnega tedna, ko se zdi, da se delavne in druge obveznosti samo nalagajo…   Namesto panike… si vzamem sproščujočo pavzo, zadiham … in polna novega navdiha stopim naprej… Plavanje je le ena od možnosti, ki mi je osebno zelo blizu..

  Kaj pa ti? S čim si redno polniš baterije?

  Želim ti bogat dan “malih užitkov”,

  Barbara

  No Comments

  Post A Comment