Plesno baletna delavnica za odrasle

Plesno baletna delavnica za odrasle

 v petek, 28.02. ob 18.30 – 20.30  Plesno baletna delavnica za odrasle

Nikoli ni prepozno vstopiti v dvorano in zaplesati svoje sanje…

Delavnica za odrasle je primerna tudi za tiste, ki se s plesom do sedaj še niso ukvarjali. Gre za poglobljen način odkrivanja sebe, skozi ples in gibanje. Prosto gibanje telesa omogoča svojstveno izražanje ustvarjalnosti, ki pri posameznikih pogosto ostane skrita. Z ustvarjalnim gibanjem dajemo sebi možnost izražanja lastne izvirnosti, bistva in skritih čustev. K temu bomo dodali prvine baletne tehnike, pravilna drža telesa, stopal in različne vaje za telo, ki pripomorejo k boljši postavitvi telesa v prostoru.

Ustvarjalni ples pusti domišljiji prosto pot in nam omogoča uporabiti čute za delo s telesom. Plesne delavnice dajejo poudarek na ritem, ravnotežje, samoizražanje, koordinacijo telesa in dihanju. Ples je kanal, ki nam omogoča srečanje z lastnimi čustvi, spodbuja ugodje in psihofizično energijo.

 

Ingrid Gregorič, plesalka, voditeljica delavnic pravi:

Ko plešem, moje misli odplavajo stran in moj notranji jaz/glas me potegne, da začnem sanjati in z gibom ustvarjati. Ko učim, se predam in prepustim energiji, ki zavlada v dvorani, kjer skupaj z udeleženci ustvarimo naš varen prostor za kreativno uro plesa.

Podrobnosti delavnic lahko prebereš:

https://facebook.com/events/s/plesno-baletna-delavnica-za-od/1043252602717309/?ti=icl

 

OBVEZNA prijava in rezervacija mesta v skupini:     

     

    No Comments

    Post A Comment