Poletni pilates izziv – video kratke serije pilates vaj

Poletni pilates izziv – video kratke serije pilates vaj

Živijo, kako si? Si že na dopustu?

Tudi sama sem bolj poletno – dopustniška 😉 Seveda pa med prijetnim “lenarjenjem” ne pozabim na svojo rekreacijo; pogoji za plavanje, lahkoten tek so zgodaj zjutraj idealni. Ob krasnih vzhodih si vzamem tudi nekaj časa za pilates, s pomočjo katerega “redno vzdržujem” moč svojih mišic trupa in se seveda izognem morebitnim “špikajočim opozorilom”.

Vabim te, da tudi ti poskrbiš za svoje mišice trupa, ki si si jih tekom leta s pilatesom ali drugimi vadbami pridobila. Za spodbudo, sem zate skrbno pripravila kratke pilates serije, s katerimi bo tvoj trebušni center ostal močan, hrbtenica stabilna, drža pokončna in s tem tudi  počutje odlično.

Se dobro sliši, ne? Torej vabim te na

Poletni pilates izziv

Kako ta poteka?

Vsak ponedeljek in četrtek ob 6.00 prejemeš e-mail z video vadbo, ki bo trajala dobrih 10-15 min – skupaj 8 video posnetkov. Vaje so sestavljene tako, da razgibaš glavne mišične skupine, s poudarkom na mišicah trupa.

Vaje lahko izvedeš kadarkoli, tudi več serij na dan. Sedaj že dobro veš, da so meni najbližje jutra, a ti si organiziraj urnik, ki je pisan na “tvojo kožo” . Pomembno je, da vaje izvedeš.

Ob vajah bom dodala kakšen bonbonček oziroma namig, s katerim bo tvoje poletje še bolj zdravo, vzklajeno z ritmi narave in seveda nasmejano. 😉

Cena poletnega izziva: 30 € za vseh 8 vadb, ki za vedno ostanejo tvoje.

Ob tem ti sporočam, da bom 50 % zneska v imenu vseh nas donirala ZPMS za projekt “Pomežik sonca” za letovanje otrok, ki te možnosti sicer nimajo. Naj poleg našega, zaigra v poletnih radostih še srček kakšnega otroka več :).

Veselim se novega poletnega izziv skupaj s teboj.

Objem,

Barbara

Prijava:    No Comments

    Post A Comment