Pomladni dopoldan gibanja – sobota, 6. april

Pomladni dopoldan gibanja – sobota, 6. april

Pomlad je končno tu, dnevi so polni sonca in nas vabijo, da se pridružimo prebujajoči naravi. Da bo gibanje v užitek, da bo vadba do poletja še bolj učinkovita in da boš strokovno razvil-a telo ter se izognil-a posledicam sedečega življenjskega stila (mogoče kakšnemu dodatnemu kilogramu), smo prav zate pripravili nekaj spomladansko – svežega. 😉

Ekipa B centra, ki jo sestavljajo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami, bo s svojim znanjem poskrbela, da bo gibanje na prostem v užitek in hkrati tudi učinkovito za zdravje na dolgi rok.

V prijetnem ambientu B centra, pod budnim očesu inštruktorjev, se lahko popolnoma prepustiš in posvetiš svojemu telesu: okrepiš ali raztegneš tiste mišice, ki to najbolj potrebujejo in tako ponovno vzpostaviš pravo mišično ravnovesje, se naučiš pravilne aktivacije hrbtnih in trebušnih mišict.i. stabilizatorjev trupa, ki podpirajo hrbtenico.

S tako vadbo bo brezskrbno gibanje zagotovljeno – brez bolečin in ostalih spremljajočih nevšečnosti, bo hrbtenica postala prava podpora in opora v vsakdanjiku! S strokovno vadbo postopoma pripravljamo telo na večje obremenitve in tak pristop se dolgoročno obrestuje in je varna naložba v tvoje zdravje. Če pa so ti bolečine v križu, ramenih, vratu znane, s specifično vadbo poskrbimo, da jih omilimo ali celo odpravimo!

Pridi in se prepričaj!

Kdaj?

Sobota, 6. april, na Pomladnem dopoldnevu gibanja

Kje?

B center Koper,  Ulica 15. maja 2/b (nasproti trgovine Agrarie)

Kako?

Zate smo skrbno pripravili različne vadbene programe, ki jih lahko brezplačno preizkusiš, z našimi inštruktorji prijetno pokramljaš, se posvetuješ in jim zastaviš kakšno vprašanje o vadbi.

Urnik:

ob 9.00 –  Vadbi za zdravo hrbtenico – več o tem tukaj

ob 10.15 – Pilates – več o tem tukaj 

ob 11.30 – Joga – več o tem tukaj

Kaj potrebuješ?

Brisačo in nogavičke.

Pomembno!

Zaradi omejenih mest je obvezna prijava, ki jo oddaš v spodnjem obrazcu.

Veselimo se tvojega obiska in kvalitetno preživetega dneva. 😀

Aktivno, z lahkotnim korakom in brez bolečin gremo skupaj v to pomlad 🙂 Shrani datum in obvesti prijatelje! “Caring is sharing!”

Velik spomladanski objem,

Ekipa B centra

Prijava:  3 komentarji
  • Jasna Rizvanović
   Posted at 18:55h, 05 aprila Odgovori

   Se že veselim vadbe.

   Lep pozdrav
   Jasna

   • B center
    Posted at 04:38h, 06 aprila Odgovori

    Jasna, veselimo se vašega obiska, kmalu nasvidenje, Barbara

   • B center
    Posted at 04:35h, 11 aprila Odgovori

    Lep dan želim,
    Barbara

  Post A Comment