Razmišljaš o postenju? Na razpolago še 1 prosto mesto

Post – kako v kratkem času poskrbimo za dobro počutje

Razmišljaš o postenju? Na razpolago še 1 prosto mesto

Kot je razvidno iz zgornje, lanske fotografije  je skupinsko postenje lahko super koristna in zabavna izkušnja. Iz navedenega razloga tudi letos, že 3. leto zapored organiziramo nov postni vikend in sicer od četrtka 23. do nedelje 26. maja.

Post je oblika fizičnega in duhovnega čiščenja strupov, odpadnih snovi in oblog, je neke vrste feng shui v lastni hiši. Post je nekaj zelo naravnega in neškodljivega in se priporoča vsem ljudem, starim nad 20 let. V skupini je to veliko lažje.

Ko se postimo, postopoma plast za plastjo prodiramo globlje in čistimo svoje tkivo in celice, v katerih so zapisana tudi naša čustva in duhovna stanja. Tako se skozi čiščenje odpadnih snovi in kasneje maščob čistimo čustvenih blokad in zastojev. Toda ne samo to, med in po postu se nam razširi zavest in pogosto dobimo uvide v svojo preteklost, sedanjost ali prihodnost. Ljudska modrost pravi, da je hrana povezava telesa z dušo. Če se za nekaj časa odpovemo hrani, ima duša možnost, da se osvobodi in jo lahko bolj jasno začutimo kot samostojno entiteto. Med postom je čiščenje debelega črevesja nujno in še toliko bolj učinkovito. Z različnim vajami in postopki bomo pomagali še drugim organom (koža, pljuča, ledvice, jetra), da se bodo očistili in delovali še bolj učinkovito.

Zakaj post?

– odklop, počitek, odmik od skrbi

– več energije, boljše počutje

– preventiva pred boleznimi

– izboljšanje počutja, dvig energije

– čiščenje negativnih čustev, misli in blokad

– pomlajevalni učinek

– čiščenje črevesa, jeter, ledvic, pljuč

– pomoč pri zdravljenju vseh bolezni

– odpravljanje slabega zadaha, utrujenosti, oteklih oči, napetosti, zaprtja, neprijetnega telesnega vonj

– razstrupljanje in izboljšanje celega telesa, kože

Celodnevni program za dušo in telo obsega: razstrupljanje, samomasaža, različna predavanja, skupno pripravo sadnih in zelenjavnih napitkov, meditacije, vizualizacije, sprehode, merjenje krvnega pritiska, tehtanje, barvanje mandal, pogovore, vaje za dušo in telo in še več.

  • Voditelja postenja:

Drago Klanšček in dr. Helena Jeriček Klanšček. Drago Klanšček je shiatsu terapevt, hidrokolon terapevt, terapevt kraniosakralne osteopatije, somaser, Bownow terapevt z mednarodnimi certifikati, ki je opravil izobraževanja po mednarodnih standardih (glej: www.postenjedih.si). Že vrsto let tudi poučuje, svtuje in vodi različne vaje, delavnice in seminarje.

  • Prijava in plačilo:

Nujne so vnaprejšnje prijave, plačilo akontacije 50 evrov, do zasedbe mest. Majhna skupina (do 10 ljudi).  Način plačila: TRR: SI 56 03155-1000398854 pri SKB banki SWIFT (BIC koda): SKBASI2X , NAZIV: DIH, Drago Klanšček, s.p. Kriška vas 27, 1294 Višnja gora. Število udeležencev je omejeno.

  • Dodatne informacije: 041 517 256 ali po e-mailu: dih.klanscek@gmail.com,

-www.postenjedih.si.

  • Odjave: V primeru odjave do 14 dni pred seminarjem se povrne 70 % akontacije, do 7 dni pred seminarjem se povrne 50 % akontacije, v primeru odjave manj kot 7 delovnih dni pa akontacija ni povrnjena.
  • Cena

Cena 3-dnevnega: 200 € , Cena 3-dnevnega POLNOVREDNEGA postenja: 200 € (+25 € dodatki)

Preživite nekaj dni v naravi, sami s sabo in zanimivi ljudmi, brez televizije in interneta …

Prisrčno vabljeni!

 

No Comments

Post A Comment