Septembrski dogodki v B centru

V novo … – zvočna, gong potopitev in meditacija s Petro Trtnik

Septembrski dogodki v B centru

Vabljeni, da se nam pridružite tudi na ostalih dogodkih, ki se bodo zvrstili SEPTEMBRA v B centru.

Gre za 3 dogodke, ki bi jih lahko na kratko povzela takole:

  • ozaveščanje
  • sprostitev
  • zabava

 

VSE kar je več kot dobrodošlo tudi na POTI NAŠEGA ZDRAVJA in #svobodagibanja.

1. V petek, 17.9. ob 18.00 do 21. s predstavitveno delavnico z Igorjem Štrucelj,

odličnim terapevtom, ki sem ga spoznala začetek poletja in ga priporočam. Imam osebno izkušnjo tudi iz individualnega srečanja.

Načrtujem, da nas bo Igor obiskoval 1 krat mesečno. O svojem delu in tokratni predstavitveni delavnici pravi naslednje:

Na predstavitveni delavnici bom praktično in izkustveno predstavil nivoje, načine, aspekte, ki sestavljajo človeka, življenje in zavest. Vključevali bomo različne načine dihanja, meditacije, povezovanja s avtentičnim jazom, stik z notranjim otrokom, čutenje in sprejemanje naših čustev in občutkov, delo z elementi, različnimi aspekti življenja.

Namen delavnice je v praksi izkusiti različne pristope in aspekte nas samih; si dovoliti sprostiti bremena, stres, napetosti, pridobiti nazaj vitalnost in sproščenost, ter stik s svojimi občutki in zavestjo našega celotnega bitja.

V soboto, 18.9. bom izvajal tudi individualne terapije na katerih se zgodi mnogo pomembnih stvari. Delujem na in vključujem vse nivoje in aspekte človeka. Pomagam pri vseh vrstah izzivov, težavah. Svoj termin si lahko rezervirate s klicem na GSM 040 250 202 – na razpolago sta še 2 mesti.

Več o terapijah in delavnicah si lahko preberete na moji spletni strani:
Igor Štrucelj | Celostni terapevt”

Prispevek za 3 urno predstavitveno delavnico je: 10€ in se plača pred delavnico, v gotovini, lahko predate tudi meni v pisarni med tednom, v času vadb. Število udeležencev je omejeno na: 15 oseb.

PRIJAVO na predstavitveno delavnico z Igorjem pošlji tukaj 

2. v sredo, 22.9. ob 20.00 – ZVOČNA KOPEL z Robbinom ob polni Luni

tokrat prvič tudi malo drugače – v uvodnem delu vas bom sama popeljala skozi nekaj lažjih asan, da sprostite morebitne telesne napetosti in se nato sproščeno zazibate v zdravilne zvoke svetih inštrumentov.

Število udeležencev je omejeno na 15.  Prispek: 16€ in se plača v gotovini, pred kopeljo, lahko tudi meni v pisarni med tednom.

Prijavite se lahko že danes Robinnu na gsm: 041 483 792 ali na e-mail    tukaj. Naj pri tem dodam, da v primeru, da iz kakršnega razloga ne pridete, to takoj sporočite, da lahko damo mesto drugemu, ki bo na čakalni listi.

3. v soboto, 25.9. od 11. ure dalje – Praznovanje 18. rojstnega dneva B centra

Skupaj se bomo poveselili s pohodom, druženjem na renču v Pomjanu in glasbo moje mladosti. 😉 Vabljene so vaše celotne družine. Več o tem vam sporočim naknadno.

Veselim se vseh teh dogodkov in druženja z vsemi vami.
Lepe dni vam želim,
Barbara <3

#svobodagibanja

PS: kaj vse lepega počnemo lahko pokukate v tej brezplačni online skupini https://www.facebook.com/groups/1244591519303497

No Comments

Post A Comment