VABILO na ples ISHMECH

VABILO na ples ISHMECH

v soboto, 23. 2. ob 18.00 v B centru Koper

Ishmech – metoda svobodnega plesanja, ki vas naredi radožive, lahkotne, pretočne in polne pozitivne energije.

 

ISHMECH (izgovori se išmeč) je edinstvena metoda aktivnih vodenih vaj, ustvarjenih za sodobnega človeka. Z vsako udeležbo na delavnici se v vas postopoma zmanjšujejo posledice stresa, utrujenosti, strahu ali šoka oziroma se odpravljajo različne fizične in psihične ovire, kar vas notranje razbremeni in lahko začnete polno živeti. Z Ishmechem si pod skrbnim profesionalnim vodstvom sprva mehčate telo in svoj odnos do sebe. Na vas deluje vsakič, in sicer glede na vašo dovzetnost, vztrajnost in namero, s katero pristopite k vodenemu izvajanju tehnike.

Kaj lahko pričakujete?
Gibalno-plesna metoda Ishmech preko specifičnih telesnih vaj, tehnik dihanja in z glasbo človeka postopoma in na izjemno PRIJETEN način pelje k vse večji sproščenosti in prvinskemu (ob)čutenju, ki se začne najprej v telesu in nato vpliva na vse ravni bivanja. Zaradi porajajoče se živosti postanemo bolj nasmejani, polni energije, zanimivi pristni in prijetni. Razumemo, kaj je UŽITEK življenja. Metoda sprošča stres, obuja SINAPSE v možganih ter vzpostavlja prisotnost, zavedanje in stabilnost. Z Ishmechem se stabilizira čutenje in fizična struktura celotnega telesa v POPOLNO celoto tega, kar v resnici smo.

Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska in ne potrebujete znati plesati, ker gre za popolnoma naravno metodo brez plesnih korakov ali koreografij.

Program bo vodil Denis Jakomin, praktikant programa Ishmech Praktik pod vodstvom Kristine De Ventus, trenerke Ishmecha.

Koprčan Denis Jakomin je po izobrazbi diplomirani ekonomist. Z Ishmechem se je srečal pred 10 leti, izobraževalni program Ishmech Praktik pa obiskuje 3 leta. Njegova izjemnost je v tem, da resnično obožuje glasbo in se ji zna prepustiti, svoje doživljanje pa zna na svojstven način izraziti preko giba. Užitek ga je gledati, ko pleše. Na njegovih delavnicah boste preko različnih vaj in tehnik v sebi odkrili igrivost, radost, brezmejno svobodo, sproščenost.

Kristina De Ventus je mednarodno priznana plesalka in plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo RS, svetovna prvakinja v show plesih, večkratna državna prvakinja ter trenerka Ishmecha. Kot balerina je spoznala telo in gibanje do maksimuma zmožnosti. Zato zna udeležence na pospešen in varen način popeljati preko blokad fizičnega telesa do stanja predaje.

Potrebščine:

Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti.

Kraj, urnik in termini:

B Center v Kopru, Ul.15.maja 2b, Koper (nasproti trgovine Agraria) ob 18.00

Vpisujemo do zasedenosti prostora.

Cena predstavitvene delavnice je 5,00 eur.

Več o Ishmechu na www.bindu.si

Prijava:     

    No Comments

    Post A Comment