Vikend sprostitve v Sorici – BO od 11. do 14. junija :):)

Vikend sprostitve v Sorici – BO od 11. do 14. junija :):)

Draga moja <3

Pa je za nami! Tudi ta pandemija!!!

V upanju, da si OK, da si preživela ta nenavaden čas brez večjih pretresov, te vabim na VIKEND RESET, kjer bomo resetirale telo in duha z osvobajajočimi gibi, čiščenjem celičnega spomina in globinsko prenovo : da damo vsemu lepemu, kar se je v tem času rodilo, svoj prostor pod soncem in zabrišemo, ustavimo ter izničimo vse  manj lepe plati tega obdobja.

Zame je bilo to obdobje notranjega prečiščevanja, spuščanja, osvobajanja vsega, kar mi ne služi več. S pozornostjo na tisto, kar res šteje, kar nam je omogočeno in lepoto vsake malenkosti, sem krmarila med črnogledimi napovedmi okolice, se z gibom in dihom redno prizemljevala in ko je bilo hudo ali prenaporno, se poglabljala vase.

Taki trenutki rojevajo novo… iz globin krativnosti potegne življenje na dan čudovite stvari in ravno v tem je čar sprememb, ki jih prinaša in novosti, če si jih le dovolimo opaziti, izkusiti in preizkusiti. 🙂

Že januarja sem naznanila, da pripravljam po dolgih letih nov čarobni B center vikend.. Ne vem zakaj se organizacije nissem lotila že prej. Vsaka stvar se zgodi v pravem trenutku, v ta pravem času…

Napočil je čas za naš Celovit odklop, menjavo okolja in za srčno družbo podobno mislečih. Včeraj mi je simpatični Primož, ki nas bo gostil, potrdil, da bo s prihodnjim ponedeljkom odprl vrata svojega čudovitega gostišča, kjer bomo v našem terminu KRALJEVALE POPOLNOMA SAME.

V tem prelepem kotičku (lahko pokukaš sem, kako zgleda), bomo v prijetnem ambijentu s slastno a prefinjeno kulinariko razvajale svoje čute, regenerirale telo, misli in duha ter se osvobajale nakopičenih neprijetnosti.

Čudovite, vsaka na svoj način, si bomo privoščile čas zase, ob tem pa nam bo glavno vodilo SPROSTITEV in ZABAVA. 

Jutra bomo začenjale z jogo, se po zajtrku odpravile na pohode po čudovitih gozdnih poteh. Po popoldanski “siesti” se bomo razgibale s pilatesom. zvečer pa se sprostile z večerno jogo (prvi večer), po katerih si bomo lahko privoščile tudi savnanje.

Zadnji večer pa bo prav poseben – z zabavo v ritmih disco plesov bomo odvrgle vsa bremena in zaželele dobrodošlico čarobnostim v svojem življenju.

Vem, da si predstavljaš našo sproščeno, radostno in nasmejano druščino, ki se povezuje v svobodi gibanja, opolnomoča in sprošča ob čudoviti naravi in se pripravljene, napolnjene s pozitivno energijo in nepozabnimi vtisi vračamo v vsakdanjik. Se smehljava že dve. 🙂

Kaj vključuje vikend Celovita.si:

•     nočitev v apartmajih Tolc s polpenzionom (zajtrk+večerja)
•     ves vodeni pilates, joga in ostali program
•     pohiti s prijavo saj so mesta omejena na 20 oseb

Cena Celovitega paketa znaša: 280€.

Začnemo v četrtek zvečer z večerjo in zaključimo v nedeljo z zajtrkom:

Način plačila:

  • akontacija 100€ do 24.5. na TRR B center d.o.o. SI56 1010 0003 5368 329, zadeva: odklop vikend Celovita.si+ ime in priimek
  • preostanek na dan odhoda

Prijava in dodatne informacije:     No Comments

    Post A Comment