Zakaj je Vadba v nosečnosti koristna in potrebna

Zakaj je Vadba v nosečnosti koristna in potrebna

delavnica za nosečnice v soboto, 2.2. ob 9.00 v B center Koper s fizioterapevtko Bojano Žuraj in  Barbaro Grzetič pilates inštruktorico, voditeljico programov pred in poporodne vadbe.

Se tvoje telo se spreminja iz dneva v dan in vedno pogosteje občutiš bolečine v križu, utrujenost, upehanost? Tudi spanec postaja bolj rahel? Da, draga bodoča mamica, to je že priprava na največjo življenjsko izkušnjo: postati mama 🙂

A vendarle lahko s prilagojenimi krepilnimi in razteznimi vajami omiliš “nosečnične tegobe” in se tudi okrepiš za poporodno obdobje. Vadba za nosečnice,  je popolnoma tebi prilagojen program, s katerim lahko vsestransko vplivaš na svoje dobro počutje v nosečnosti. Primerna je zate od 12. tedna nosečnosti pa vse do poroda. Ustrezala ti bo tudi če si bila že prej aktivna ali če se z vadbo srečuješ prvič.

Bojana ti bo na delavnici predala svoje strokovne izkušnje fizioterapevta, obogatene z lastno izkušnjo, saj je “novo pečena” mamica.  Z Barbaro pa boš še praktično preizkusila, kako prilagojena vodena vadba za nosečnice poteka v B centru.

S seboj potrebuješ:

  • brisačo
  • nogavičke
  • stekleničko vode     

    No Comments

    Post A Comment