Zeliščarska delavnica v Bcentru: Odkrijte Moč Narave

Zeliščarska delavnica v Bcentru: Odkrijte Moč Narave

Ponosno napovedujemo zeliščarsko delavnico, ki bo v soboto, 9. decembra, ob 9.00 v prostorih Bcentra. Pridružite se nam in raziskujte čudežni svet zdravilnih rastlin, ki rastejo prav na našem pragu.

Na delavnici boste imeli priložnost spoznati vrhunski strokovnjakinji na področju zeliščarstva, Majdo in Katjo Temnik iz ekološkega biodinamičnega vrta in kmetije Majnika iz Žič. Skupaj bomo raziskali raznolikost rastlin, ki imajo neverjetno moč za podporo našemu zdravju in dobro počutju.

Izvedeli boste, kako rastline, ki so vam povsem dostopne, lahko postanejo vaša naravna lekarna. Medtem ko bomo razpravljali o najbolj znanih zdravilnih rastlinah, se bomo tudi podrobneje posvetili tistim manj znanim, a prav tako koristnim. Na primer, ali ste vedeli, da je čaj iz posušenih listov artičoke odličen za uravnavanje holesterola?

Pridružite se nam na tem navdihujočem potovanju v svet narave in zelišč. Skupaj bomo odkrivali skrivnosti zeliščarstva, razpravljali o ritmu jemanja pripravkov iz zelišč ter še veliko drugega.

Vstopnina (vaš prispevek za znanje in naravno zdravje): 15€
Info in prijave: info@bcenter.si

Čas je, da odkrijemo moč narave skupaj!
Ne zamudite te priložnosti za odkrivanje moči narave in zelišč.  Se vidimo!

Barbara in ekipa B centra

No Comments

Post A Comment