Zvočna potopitev in meditacija

Zvočna potopitev in meditacija

Zvočna potopitev in meditacija

Brez upora – 90 minutna zvočna potopitev in meditacija s Petro Trtnik,  v petek, 15.12. ob 19.30   v B center Koper

“Ko se upiramo življenju, sami sebi gradimo ovire.”

Redkokdaj se življenje izkaže takšno kot smo si ga v naših glavah zamislili. In to nas vodi v trmasto upiranje toku, ozkogledost, nerganje, črnogledost in obup. In nemalokrat rinemo z glavo skozi zid tam, kjer so, le premik stran, vrata.

Življenje brez upora pomeni zaupanje, pomeni prisotnost in pomeni potrpežljivost ter pravšnjo mero budnosti in akcije, da ujamemo svoje okno v razcvet, svoj vlak do uspeha ali zajadramo najboljši val v izjemno “surf” dogodivščino.

In mi bomo, skozi gib, dih, glas in zvok širili perspektive in okvirje udobja, gradili zaupanje in mehčali naša bitja, vnašali voljnost in navdih…pa radost in voljo….v jasne cilje in živo pot.

Dobrodošli v vsakem trenutku, ne potrebujete izkušenj ali predznanja, ni pomembno koliko ste stari in kako telesno pripravljeni.
S seboj potrebuješ vse za svoje udobje (podlogo za ležanje, odejico, udobna oblačila, vodo za pitje…) “

Potrebne so prijave: trtnikpetra@gmail.com ali SMS sporočilom na 030/656 395 (Petra)

Prispevek: 15€

Petra Trtnik  je cerificirana terapevtka in učiteljica Arvigo tehnike Maya abdominalne terapije, Dorn-Breuss terapevtka za zdravje hrbtenice in skeleta, Zvočna terapevtka, učiteljica petja, Gong mojstrica in učiteljica gong joge ter joge smeha, kreatorka FrEmo tehnik za osvobajanje čustvenih obročev.

www.tadan.si
https://soundcloud.com/gongheartpetra
https://tristopetinsestdeset.wordpress.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.