Post – kako v kratkem času poskrbimo za dobro počutje

Post – kako v kratkem času poskrbimo za dobro počutje

Post – kako v kratkem času poskrbimo za dobro počutje

predavanje v petek, 6.4. ob 18.00 v B center Koper z Heleno in Dragom Klanšček.

Novejše raziskave kažejo, da že 3- dnevni posti ali detoxi, ki se jih lotimo na pravi način, izboljšajo številne zdravstvene kazalnike, izboljšajo počutje, povečajo energijo in nam pomagajo, da začnemo na novo. Na predavanju bodo predstavljeni različni načini postenja in koristni učinki postenja in napake, ki jih ne smemo delati, ko se postimo.

 

V okviru B centra se bomo letos že 3. odpravili na Detox vikend. Za vse udeleženke je bila to izredno pozitivna, poživljajoča izkušnja. Letošnji majski termin je v celoti skoraj že zaseden (samo še 2 mesti), zato dodajamo še aprilski termin; 19. do 22.4. Ker je število omejeno na 11 oseb, pohitite s prijavami. Vse podrobnosti vikend izveste na predavanju, kako so bile super prejšnje izkušnje, pa priča slika dogodka.

 

Predavatelja: dr. Helena Jeriček Klanšček, Drago Klanšček, ki že več kot 10 let vodita enkratna skupinska postenja (klasični in polnovredni post) s svežimi sokovi in juhami iz domače zelenjave, v majhnih skupinah, s celodnevnim programom za dušo in telo. Več o njiju lahko preberete na https://www.d-i-h.si/index.php/o-nas

Predavanje je brezplačno. Obvezne pa so prijave na: bcenter@siol.net ali dih.klanscek@gmail.com ali 041 517256 (Drago).

Prisrčno vabljeni!

Naj bo to pomlad za vas nov razcvet.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.