15. rojstni dan B centra

Vabilo na praznovanje 15. rojstnega dneva B centra

15. rojstni dan B centra

Ne morem verjeti, da je minilo že toliko let, od prvih uric miganja v B centru. Vendar, če pogledam slike iz otvoritve in vidim ob sebi dva mala škrata, svoja otroka, ki sta danes že odrasli osebi, se zavem, da je ta čas dejansko minil..

Razmišljam, kaj vse smo skupaj počeli v teh letih, kaj vse smo raziskovali, odkrivali nove delčke sebe… Poleg vadb, številni drugi dogodki, kot plesne delavnice, pohodništvo, kolesarjenja, plavalni tečaji, risarski krožki, fotografski krožki, delavnice osebne rasti, zdrave prehrane, kitajske medicine, ayurvede, ženski relax vikendi, postenjenja in še mnoge druge slike so shranjene v albumu spominov B center.

Album, za katerega sem se odločila, takrat 2003, se večkrat vmes spotaknila a vselej tudi vstala z novimi idejami. Nekateri me v šali kličejo “multipraktik”, a jaz sama pravim, da me v vse to vodi morda še otroška radovednost, da poskusim, zaživim vse, kar me pritegne. In imeti srečo, da lahko vse omenjeno združim v svojo poslovno pot, me navdaja z veliko mere hvaležnosti.

Hvaležnosti za vse vas, preko 2000 vseh vadečih, ki ste poskusili B center programe, nekateri z menoj vztrajate vsa ta leta. Skupaj rastemo, se staramo, kot najboljši zakonci 😉

Hvaležna sem za vse vaditelje in vaditeljice, ki ste mi pomagali kovati to poslovno pot. Brez vas ne bi bilo tako lepo.

Hvaležna za mojo družino, Andreja, Ano in Petra, ki me ni nikoli omejevala na moji poti izobraževanja in utiranja B center poti.

Hvaležna za mamo, ki je vsa ta leta s svojimi čudovitimi cvetličnimi in drugimi aranžmaji poskrbela, da je bilo vedno v prostorih koprskega in izolskega B centra še lepše. Za očija, ki je s svojimi marljivimi orodjarskimi rokicami popravil vsako luknjo.

Hvaležna sem za srčne prijateljice; Barbaro, Katerino, Mojco, Heleno, Lučko, Bojano, Sonjo, Fulvio, Teo, ki so mi vselej ponudile svojo ramo, ko so se mi zašibila kolena in sem razmišljala o drugi poti.

Hvaležna tudi za moške prijatelje, ki so mi večkrat pomagali pokazati še “moško plat” pri mojem poslu: Davidu, Alešu, Manuelu, Goranu in vsem ostalim “tekaškim” prijateljicam in prijateljem.

Hvaležna sem za vse manj lepe izkušnje, izkušnje, s pomočjo katerih sem premagala svoje številne omejitve, strahove in dvome.

Hvaležna sem za B center, s pomočjo katerega sem ponovno odkrila svoj pravi jaz in srečno letim v svojem svobodnem gibanju.

Komaj čakam na nadaljevanje 🙂

Barbara

2 komentarja
 • Olga
  Posted at 09:23h, 23 septembra Odgovori

  Draga Barbara, čestitam za tvoje dosežke in uspešno do tega trenutka opravljeno delo In ti želim vse dobro še naprej! Olga

  • B center
   Posted at 09:34h, 04 oktobra Odgovori

   Najlepša hvala ti draga Olga 🙂

Post A Comment