Na Bcenter pomladnem dopoldnevu je bilo super :)

Na Bcenter pomladnem dopoldnevu je bilo super :)

Pomlad je končno tu!

V B centru smo jo preteklo soboto pričakali z dnevom odprtih vrat, kjer smo predstavili vadbe, ki bodo poskrbele, da bomo poletne dni pričakali pripravljeni: gibčni, v formi in seznanjeni s pravilnimi gibi, ki telo krepijo, ga negujejo in pravilno podpirajo!

V dopoldnevu smo tako predstavili:

 

Vadbo za zdravo hrbtenico : je miren, enostaven in ne-tekmovalen način vodene vadbe, primeren za vse posameznike, ki se srečujete s težavami s hrbtenico. Vključuje vaje za hrbtenico in hrbet, vaje za trebuh, za spodnji in zgornji del telesa.

 

 

 

 

Pilates tradicionalni  je program vadbe, s katerim zgradiš svoj trebušni center moči (Power house), ki odlično podpira hrbtenico. Poveča se gibljivost v kolkih in ramenih, mišice se podaljšajo, gibanje postane mehko, elegantno in gibko. Pilates je odlična vadba za moške in ženske, vseh starosti in je lahko super osnova za vse ostale športe (tek, pohodništvo, veslanje, jadranje..) in  za vsakdanje življenje s pokončno in vzravnano hrbtenico, brez bolečin.

 

 

 

Pilates z rekviziti poleg vseh pozitivnih koristi tradicionalne pilates vadbe, nas še dodatno usmerja k pravilni izvedbi posamezne vaje. Rekviziti vadbo popestrijo oziroma povečajo njeno zahtevnost. Rekvizit pomaga tudi takrat, ko se osredotočamo na krepitev posebej izbranih mišičnih skupin (npr. krepitev zadnjice 😉 ).

 

 

 

Joga je ena izmed poti, s pomočjo katerega lažje spoznamo ali ponovno najdemo stik sami s seboj. Človeka obravnava celostno – telo, um in dušo.  Primerna je za moške in ženske vseh starosti. Z jogo lahko najdemo pot, ki vodi k zdravemu in gibkemu telesu, umirjenemu umu in srečni duši.

 

 

 

Dopoldan je minil kot bi trenil, mi smo pa zadovoljni in radostni odhiteli nasmejano sončnemu vikendu naproti. Obožujemo svoje delo in radi se posvetimo vam, dragi vadeči in vsi tisti, ki razmišljate, da bi se nam pridružili – z bogatim znanjem ter izkušnjami poskrbimo, da upravičimo vaše zaupanje, izpolnimo vaša pričakovanja in skupaj dosežemo zastavljene cilje 🙂

Ampak…

…Vedno pa je najtežji korak prav tisti prvi. Potrebno je v natrpanem urniku najti čas, ki ga posvetimo samo sebi in se odločiti… da vam odločitev olajšamo in vas spodbudimo, smo pripravili nekaj posebnega 😉 …

Strokovno vodena Vadba za zdravo hrbtenico

 torek in četrtek ob 20.00 v B centru Koper,
pod vodstvom kineziologa Matije

 sedaj mesečna karta 40€ 🙂 

namesto 48€.

Ugodno karto lahko koristite v aprilu in maju in velja 30 dni od prvega obiska. Mesečna karta zajema 2 obiska na teden (torek in četrtek).

Na vadbi bomo poskrbeli za vse pomembne mišice trupa, ki dajejo podporo tvoji hrbtenici. Kajti gibanje brez bolečin, z mehko in gibljivo hrbtenico je pravi užitek. Potrebuješ samo nogavičke, brisačo in izpolnjeno prijavnico. Matija te že pričakuje in obljublja, da bo s svojim strokovnim kineziološkim znanjem poskrbel, da se naučiš pravilne izvedbe vaj, s pomočjo katerih bodo tudi vsakdanja opravila postala enostavna in prijetna. 🙂

Pridi in poskusi – prvi obisk je brezplačen. 😀

Prijava:    No Comments

    Post A Comment