Še nekaj dni in začnemoooo NOVO vadbeno sezono<3

B center ekipa

Še nekaj dni in začnemoooo NOVO vadbeno sezono<3

Med nežnim zibanjem valov se zavem hvaležnosti, ki se je rodila po včerajšnjem sproščenem, morskem “sestanku” z B center ekipo.?
Večkrat se spomnim začetkov te čudovite Bcenter zgodbe in na vse krasne inštruktorje, ki so soustvarjali in gradili to prelepo pot.?
Resnično sem ponosna na ekipo inštruktorjev, s katerimi smo prepluli to razburkano leto: Andrejka Zemljak, Miran Molk in Matija Maršič. ❤
V tolikih letih smo postali že kot utečeni zakonci ?, ki se seveda kdaj tudi “počijo”, a vedno zmaga medsebojno spoštovanje, pozitivna naravnanost in povezanost med nami. Ta, ki se je počasi, skozi leta prerasla v življenjska prijateljstva.?
S skupnimi močmi smo v teh nenavadnih časih – skupaj z vami, vadečimi, uspeli ustvariti edinstveno skupnost pod pomenljivim sloganom ➡️ #svobodagibanja – oazo miru, sprostitve, zdravja, medsebojne podpore, spodbude in seveda tudi zabave.
Hvala vadečim❤ – vsem vam, ki nas spremljate, za vse spodbude, podporo in navdušenje, saj se zavedamo, da ustvarjamo nekaj velikega, nekaj dobrega in blagodejnega.
To zavedanje je veter v naša jadra, vzgon, ki nas žene, da kreiramo, ustvarjamo in delimo vse tista preizkušena znanja, kar vemo, da bo skupaj z vami pomagalo zgraditi ✅boljši jutri in ✅ boljše okolje za vse nas.
Pa da se vrnem nazaj na včerajšnji večer…?
Smeh, razposajenost in igrivost se je med nami širila takoj, ko sme se zbrali.? Po večkratnih poskusih, da “resno” sedemo za mizo, smo se predali igrivosti in smehu…. si vzeli trenutek in skupaj podoživeli vse čudovite trenutke poletja ter se nato osredotočili na snovanje novih čudovitih izkušenj in…
… NOVA vadbena sezona 2021-22 je skoraj tu! ?
In rekli smo si – DNEVI ODPRTIH VRAT morajo biti, saj to je že tradicija.❤
Letos, glede na določila NIJZ imamo tako dve možnosti:
✅ v živo v B centru:
Vabimo vas na dneve odprtih vrat
➡️ v sredo – 1.9. ter v četrtek 2.9. in brezplačno preizkusite naše programe pilatesa, joge in top hrbtenice v živo.
❗ Obvezne prijave sprejemamo v naš inbox na FBju ali na ?info@bcenter.si
✅ Online v skupini
➡️v FB ali na povezavi v komentarju poiščite skupino #onlineBcenter_fretrial in okusite naš digitalni svet svobode gibanja, kjer vam bomo predstavili, 1. in 2.9. glavne vadbe, delili koristne nasvete in še kaj se bo našlo. ?
Več informacij in vse podrobnosti kmalu. Sledite nam.
Iz poznopoletne Izole vam maha Barbara z ekipo Bcentra ?‍♂️?‍♀️??
Prijavi  in rezerviraj si svoje mesto tukaj:    No Comments

    Post A Comment